lotte alissa fotografie

Volle glorie, natuurlijke schoonheid. Zakelijk en bezield, die horen samen. Ik houd van natuurlijk daglicht. Ik kijk zo graag met mijn hart, rustig ademend, mee in de stroming. Ik dacht dat ik om deze redenen niet zo geschikt was als fotografe. Maar de bedrijven en mensen die ik fotografeerde, toonden mij in feite de weg: "Ja Lotte, ik wil dat JIJ dit doet en niemand anders!". Wat dat dan was, vroeg ik. Iets met authentiek hun verhaal tonen en toch strak en stijlvol, iets met dat ik dingen in je zie die je als ondernemer wel ervaart en nog meer wilt vertellen aan je klanten.

WAT KLANTEN ZEGGEN

LIESBETH BODYN,

KLANKENNEST

Je foto's zijn KEI MOOI, echt heel mooie details die je gezien en vastgelegd hebt. Helemaal zoals ik wou. Blij! Je weet de sfeer van Klankennest vast te leggen. 

Hoe jij de ziel van iemand z'n zaak -l'esprit- kan vastleggen, is één van jouw talenten. Ik vond het een heerlijke flowende dag: plezier voelen én mooie resultaten.

Het was heerlijk om je erbij te hebben en jou met zo'n mooie flair tussen het geheel te zien bewegen. Bij het zien van de eerste foto’s vond ik het al meteen raak. De interactie spat er af. Fijne emoties ook op de gezichten. Het doet me nog meer beseffen wat een prachtig werk we neerzetten. Jij hebt echt goed verstaan hoe ons werk te vatten en met gevoel in beeld te brengen.

ILSE MAKELBERGE,

ARBOL

FANNY MATHEUSEN,

DEEP DEMOCRACY

CONTACT

hello@lottealissa.com 

+ 32 498 37 65 04
 

BE0683931954 (ondernemingsnummer)

BE78 5230 8091 8586 (rekeningnummer)

  • White Instagram Icon
  • White Facebook Icon
  • https://www.linkedin.com/in/lottevan

instagram @lottealissa

© 2020 Lotte Alissa